Bratstvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

NENAD HULK

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
NENAD HULK

Broj poruka : 5
Poeni : 7
Datum upisa : 12.03.2012

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimePon Mar 12, 2012 7:16 am

Jel moze neko da mi objasni zasto sam banovan ? Mislim, nek postavi admin demo koji je toliko siguran da ja imam nesto. Bzvz lecite komplekse na drugima..
Nazad na vrh Ići dole
*dUlE dOcToR*

Broj poruka : 53
Poeni : 57
Datum upisa : 01.02.2012

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimeUto Mar 13, 2012 11:13 pm

brate ti si imao jednom wh ja kad sam te gledao to 1000% nisam hteo da te ban odmah jel si preletov neki brat sta li vec daj steam id da te unban i sledeci put kad budes imao ja te ban i dajem ti demo da vidis sebe kako igras sa wh-om !!!
Nazad na vrh Ići dole
NENAD HULK

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimeNed Mar 18, 2012 6:32 am

Daj mi demo kad sam ja imao wh, ostavi mi program da upload ss kad sam igrao, ostavicu ti bar 5-6 slika kad sam pravio i po 80fragova da vidis dal imam. Ja dosta igram na slusalice, sto ne znaci da imam wh, ako nemas slusaslice, uzmi pa vidi. Ja sam Preletov sin, a ne brat i uostalom Prele vise nece da igra na serveru jer ne moze da veruje. Ja nemam nameru da se raspravljam, samo ocu demo gde ja imam wh brate. Igram cs mnogo dugo, skoro 10 godina..
Nazad na vrh Ići dole
*dUlE dOcToR*

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimeNed Mar 18, 2012 7:21 am

neznam nemam demo ti ako oces igraj kod nas pa cu ti dati demo kad budem video da imas wh!!!
Nazad na vrh Ići dole
NENAD HULK

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimeNed Mar 18, 2012 10:36 am

Ajde, to hocu da vidim. STEAM_0:0:664682042
Nazad na vrh Ići dole
*dUlE dOcToR*

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimePon Mar 19, 2012 3:45 am

unban sam te pa ces videti !!!
Nazad na vrh Ići dole
NENAD HULK

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimePet Mar 23, 2012 11:27 pm

Opet sam banovan, verovatno Don steroid, decko je klasican kompleksas. Smile nema veze, igracu na kgbu, uzivajte.
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Broj poruka : 41
Poeni : 41
Datum upisa : 02.02.2012

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimeSub Mar 24, 2012 1:36 pm

ti ces da mi kazes mali da sam kompleksas,,idi malo kod tate da te izudara po guzi.igraj gde oces,,imao si wh jednom i neces vise igrati to je to kraj za tebe i promeni ime nemoj da takve picke brukaju hulka
Nazad na vrh Ići dole
NENAD HULK

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimeUto Mar 27, 2012 4:27 am

Ako sam ja mali sa 20 god, a prosek god na serveru vam je 9 onda okej. Nisam imao nikad, tvoj problem sto si glup kao kurac i nemas skilla ni malo, valjda ces nekad nauciti da igras..
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Broj poruka : 41
Poeni : 41
Datum upisa : 02.02.2012

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitimeUto Mar 27, 2012 6:21 am

dobro,dobro dete...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

NENAD HULK Empty
PočaljiNaslov: Re: NENAD HULK   NENAD HULK Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

NENAD HULK
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bratstvo :: General :: Ban/Unban sekcija-
Skoči na: