Bratstvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Za DON STEROIDA

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Shomy

Broj poruka : 4
Poeni : 6
Datum upisa : 24.03.2012

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeSub Mar 24, 2012 12:01 pm

Moze li neko da mi da razlog zbog koga sam banovan...navodno zato sto sam bio na sponu...sto uopste nije tacno...vracao sam se sa sajta i zatekao na sponu...msm stvarno nije u redu da ban ljude za tako nesto...Srv je ok i stvarno bih voleo da igram na njemu ali ne uz ovakvo ponasanje admin team-a...posebno ne head admin-a koji treba da daje primer...
hvala unapred
winG^^Shomy
Nazad na vrh Ići dole
*dUlE dOcToR*

Broj poruka : 53
Poeni : 57
Datum upisa : 01.02.2012

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeSub Mar 24, 2012 12:16 pm

daj steam id za unban !!! sada cu porazgovarati sa njim okko toga !
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Broj poruka : 41
Poeni : 41
Datum upisa : 02.02.2012

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeSub Mar 24, 2012 1:33 pm

ja sam hteo da ti kazem da me toliko zabole jaje za tebe da nisis svestan ne da neces igrati nego ces da srkas mi jaja samo tako.hvala na lepo sastavljenom tekstu,nemoj ti da mi ukazujes na to kakav primer treba ja da budem,,nego se ti mani spona i baze noge cu ti polomiti.pun mi je k vas botova koji cekate u bazi da prikupite koji frag,,hoces da ti analiziram tacno..runda traje 2 minuta,,a ti si nakon 1 minuta i 15 sekundi gde bioo,,,tako da tisina.
Nazad na vrh Ići dole
Shomy

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeSub Mar 24, 2012 2:09 pm

Opaaa brv za tebe...naj si jaci...nemoj da me vredjas napucani...idi leci svoje komplekse na nekom drugom..ja sam samo lepo pitao sta je problem...a ti se tu duvas nesto...iskompleksirani retard...-.- msm strasno...a to za primer...msm da si dovoljno odrastao i svestan da to sam znas...da ne moram ja da ti pricam...ne vodi se tako srv...-.-...kad je head admin takav mogu da zamislim ostale admine...
BRUKA keve mi...a to sto si bot to je druga stvar....
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeNed Mar 25, 2012 5:13 am

jesam bot,jesam napucan,jesam kompleksas,jesam retard i sta imas ti od toga i dalje ga duvas.nisam dovoljno odrastao odgovara mi ovako kakav sam,,jebem ribe vozim dobro kola zaradjujem fino head admin sam na serveru,slazem se ljudima koje nikad nisam video a ti misonjo...kucas ovde,,i dajes primedbe na admin team.decko batali zemlja nam je u kurcu bavi se drugim problemima nemoj trositi vreme na igricu i pljuvanje drugih
Nazad na vrh Ići dole
Shomy

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimePon Mar 26, 2012 1:43 am

Auuuu izvini Cak Norise nisam te prepoznao...nemoj molim te da mi prosipas tu neke mafijaske fore...smesan si...vidi se da si neki stariji lik,ali i da si retard...jer neko normalan ne moze da napise nesto onako...posebno ne stariji lik...ti mozda igras kanter 10 god...ali ja ga igram godinu dana pa sam 10 puta bolji od tebe...a ...i zreliji...alo decko ti zivis u Srbiji..kakva dobra kola i dobre ribe...mozes samo ovako preko foruma da me pljujes i da mi serviras neke price za fer i tako nesto...ne bi smeo da me pipnes veruj mi...svaka cast tim ljudima koji tebe vole...skidam kapu...mora da im nije uopste lako...a i ne vidim da si nesto uradio za srv osim sto banujes igrace nizasta...a i ponasanje na nivou...veruj mi znam ja dosta takvih likova kao sto si ti...ali vidim da si ih ti sve zajebao...ovakvog jos nisam video...vrati se malo u realnost da te neko ne spusti na zemlju...drugarski savet...razmisli malo o svom zivotu...
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimePon Mar 26, 2012 4:06 am

dobro,,vidim da ne smes da se vidimo i upoznamo,to je to.hvala na savetu,bot sam i kraj opet sam ja head a ti obican igrac tako da tu se prica zavrsava
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimePon Mar 26, 2012 4:09 am

nema sta da razmislim dobro mi je i super,ja sam samo rekao istinu sto se tice riba,kola i ostalo,,zasli smo u druge teme,,,tako da je tema na kontu bana resena,banovan si decko i to je to.ti mozes da prdis ovde koliko hoces nema svrhe.i jos nesto sem sto placam server,sem sto ima preko 100 ljudi i ortaka na serveru,imam i najvise sati tako da jbg igraj brate negde drugde zelim ti sve najbolje,,kissic
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimePon Mar 26, 2012 4:16 am

bolje receno ponecu se kao pravi head admin izvini na svemu recenom i ako sam te encim uvredio jos jednom izvini jbg,jesam retard jesam bot reci sta hoces al dobio si ban pitao si zasto rekao sam ti i to je to,prihvatis ili zalis sta vec to je tvoj problem,,ali boze mili ima 10000 drugih servera tako jebes ovaj,cepaj tamo kad si pro
Nazad na vrh Ići dole
Shomy

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimePon Mar 26, 2012 7:43 am

Brt blago tebi kad tako razmisljas...nista vise...pa se vidimo mozda negde...
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimePon Mar 26, 2012 10:59 pm

ne vidimo se nigde,nema potrebe,,tako da te poruke batali....igraj rekao sam ti i prekini ovde da pises.zavrsili smo pricu o ovom banu
Nazad na vrh Ići dole
Pro^ButcherS^Dera4eK

Broj poruka : 38
Poeni : 58
Datum upisa : 10.04.2012

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeČet Apr 19, 2012 10:22 pm

Shmoy retard je dzaba trosis energiju vec kao ja bezi sa servera i nadji mir i opustenu igru na nekom drugom serveru ovde neces moci ziveti od botovskih admina jos ako imas skill i bolji si od njih eeeeeee tu si vec ugasio maltretirace te brate kao Isusa Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeČet Apr 19, 2012 11:30 pm

Very Happy daaa naravnooo
Nazad na vrh Ići dole
Pro^ButcherS^Dera4eK

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeČet Apr 19, 2012 11:34 pm

Pa da to ti je zadatak bote adminski da teras ljude sa servera i da se izvljavas i maltretiras ili da banujes citere ??????????????????????????????????????????????

Omg kakav si ti jadnik !!!
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeČet Apr 19, 2012 11:38 pm

daaaaa jeah vetrovi tuge cije ste sluge zar nasa ljubav zasluzuje to znam da me volis,zna da ga volis...
Nazad na vrh Ići dole
Pro^ButcherS^Dera4eK

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimeČet Apr 19, 2012 11:43 pm

Mnogo si brate bezobrazan
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitimePet Apr 20, 2012 12:44 am

nisam ti prijatelj ni brat da svoje mi tajne pricas ti,ali mogu ti kad god zatrebam ponovo kevin biti ljubavnik
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Za DON STEROIDA Empty
PočaljiNaslov: Re: Za DON STEROIDA   Za DON STEROIDA Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Za DON STEROIDA
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bratstvo :: General :: Ban/Unban sekcija-
Skoči na: