Bratstvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Nedolicno ponasanje Dona -.-

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
dimyzmaj123

Broj poruka : 4
Poeni : 8
Datum upisa : 24.03.2012

Nedolicno ponasanje Dona -.- Empty
PočaljiNaslov: Nedolicno ponasanje Dona -.-   Nedolicno ponasanje Dona -.- Icon_minitimeSub Mar 24, 2012 2:17 pm

Nov sam na ovom serveru...ali smatram da je ponasanje don steroida krajnje nedolicno jedne takve pozicije. Perma ban coveku zato sto nisi mogao da mu pridjes s ledja....je glupost...
Dal je moguce da je osoba kao sto je on head admin... ? Video sam odgovor na post mog ortaka,u kojem si rekao da stajanje na sponu predstavlja nacin da se uzme neki kill. Vidis,mozda ne mogu da odgovorim na onom postu ali ovde mogu da ti kazem sta tacno mislim o tome i o tebi:
Ti rushujes,kako bi dosao nekome s ledja.Ako je neko tu da te ubije,kako bi sacuvao ledja ...dobije perma ban. Znam to jer sam bio kraj tebe kada ti je pukla glava od strane lika koji uopste nije bio na sponu,vec mnogo dalje. Nula si od igraca...i nula si od admina... i svoje mane opravdavas tako sto ces reci OMG na sponu si !!! PERMA BAN ! Veoma pro... nauci poneku stvar o kanteru pa budi admin.

Server je extra,ali bez Dona bi bio mnogo bolje mesto ... makar ti bio i head admin... -.-
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Broj poruka : 41
Poeni : 41
Datum upisa : 02.02.2012

PočaljiNaslov: Re: Nedolicno ponasanje Dona -.-   Nedolicno ponasanje Dona -.- Icon_minitimeNed Mar 25, 2012 5:05 am

hvala,,ali jbg don je tu i sere ti u usta.zna se gde se ledja cuvaju i sta je spon...nemoj ti da mi govoris o usranoj igrici daj adresu da se nadjemo pa cu da iskalim na tebi i pokazem ti tvoje slabosti.a evo primer,,,ako ja kao kanter rush i pretrcim celu mapu,,i on me ubije sa spona jer sam hteo da idem na dugo,jel to branjenje ledja.ne seri debilcino da je bio u onom prolazu ili na dugo to stoji i ok je ali ako je spon,baza ili kako vec to nazivate naravno permament.pozdrav nemocni covece
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

PočaljiNaslov: Re: Nedolicno ponasanje Dona -.-   Nedolicno ponasanje Dona -.- Icon_minitimeNed Mar 25, 2012 5:09 am

i jos nesto pro,,,zabole me tuki bot sam pa sta,sve dok mi ne psujes i diras mrtve moje ili zive ok,,a ti se zadovolji igricom,puca mi kurac igram kanter 10 godina pa sam ban bez razloga nekih posebnih sa stotine servera bio nikad nisam citovao pa se nisam zalio ovde ko pickica ili te kakve forume nego drugi server bato i cepaj.server ce mnogo bolje raditi bez tebe,,don je dosta ucinio za ovaj server i dsta ljudi ga voli i ceni da bi mi od jednog seronje nicka zmaj znacilo nesto,,u svakom slucaju hvala zato ovaj forum i postoji da bi video kakve sve pussy i botine igraju kanter
Nazad na vrh Ići dole
dimyzmaj123

Broj poruka : 4
Poeni : 8
Datum upisa : 24.03.2012

PočaljiNaslov: !!!   Nedolicno ponasanje Dona -.- Icon_minitimeNed Mar 25, 2012 7:23 am

Ja ne znam u kakvom si ti tripu prijatelju...i sta si tu umislio...ali dobro...to je tvoje zagarantovano pravo,ocigledno je da je bilo kakav vid daljeg razgovora sa tobom nemoguc...tako da dizem ruke. Jednostavo si se mnogo uneo u tu gangsta ulogu da si izgubio dodir sa realnoscu.A ti nastavi da cepas steroide ( sto je i ocigledno) pa cemo videti gde ces biti za 10 godina... pro igracu. DEAD OR DYING !
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

PočaljiNaslov: Re: Nedolicno ponasanje Dona -.-   Nedolicno ponasanje Dona -.- Icon_minitimeNed Mar 25, 2012 7:37 am

axaxax jeaaa bre,,,nista nema od toga steroide ne koristim ovo je snaga genetika moj rodjo a ja te otvoreno zovem 1 na 1 biraj vreme mesto da razmenimo udarce,za 10 godina ja cu biti srecan covek izdrav ko sto sam i sad a za tebe neznam i jebe mi se,vrlo sam realan po pitanju mog izgleda i onoga sta ja mogu naravno ne mogu na nozeve,utoke itd ali ruke spreman sam da podnesem i izdrzim najvece udarce,bilo kako bilo zaobidji me i igraj gde oces,ne mogu da se raspravljam oko foruma zbog usranog kantera nisam znao da te toliko boli ban,,koliko bi te bolelo da sma ti devojku jebao,,strasne su to stvari,na osnovu igrice se donosi i zakljucuje ko je kakav covek.bravo za tebe.uostalom svi znaju kako ja igram i ako sam bot neka sam,ali ovaj bot je jaci od tebei lupio ti permament i to tebe boli,to te jebe znam kako je.a opet ko si ti...kao da sma ja tebe bez razloga ban,sve ima svoje rekao sam,nemoj spon,nemoj bazu nisi poslusao i kraj price.
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

PočaljiNaslov: Re: Nedolicno ponasanje Dona -.-   Nedolicno ponasanje Dona -.- Icon_minitimePon Mar 26, 2012 4:24 am

i ti druze izvini za uvrede,dobio si ban rekao sam zbog cega i to je to
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nedolicno ponasanje Dona -.-   Nedolicno ponasanje Dona -.- Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Nedolicno ponasanje Dona -.-
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bratstvo :: General :: Ban/Unban sekcija-
Skoči na: