Bratstvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

ehejeeeeeeeee!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
malco.

Broj poruka : 28
Poeni : 48
Datum upisa : 07.04.2012

ehejeeeeeeeee! Empty
PočaljiNaslov: ehejeeeeeeeee!   ehejeeeeeeeee! Icon_minitimePon Apr 16, 2012 3:19 pm

Dule brate,opet sam popio ban zato sto je batkox pomislio da imam wh i napisao i oni odna ban...Koja je to fora?Imam demo,ako treba okacicu,ali da se ovo ne ponavlja iznova i iznova...
Nazad na vrh Ići dole
UnaUna

Broj poruka : 10
Poeni : 14
Datum upisa : 08.04.2012

ehejeeeeeeeee! Empty
PočaljiNaslov: Re: ehejeeeeeeeee!   ehejeeeeeeeee! Icon_minitimeUto Apr 17, 2012 11:20 am

malco. ::
Dule brate,opet sam popio ban zato sto je batkox pomislio da imam wh i napisao i oni odna ban...Koja je to fora?Imam demo,ako treba okacicu,ali da se ovo ne ponavlja iznova i iznova...

Ahahaha pa zato što su botovi admini, i džaba postavljaš demo kada to niko ne poštuje... dobiješ unban i čim uđeš na server opet te banuju. Very Happy

DALEKO ĆE OVAJ COMMUNITY DOGURATI SA OVAKVIM ADMINIMA : )))))
Nazad na vrh Ići dole
malco.

ehejeeeeeeeee! Empty
PočaljiNaslov: Re: ehejeeeeeeeee!   ehejeeeeeeeee! Icon_minitimeUto Apr 17, 2012 2:12 pm

Upravu si.
Nazad na vrh Ići dole
*dUlE dOcToR*

Broj poruka : 53
Poeni : 57
Datum upisa : 01.02.2012

ehejeeeeeeeee! Empty
PočaljiNaslov: Re: ehejeeeeeeeee!   ehejeeeeeeeee! Icon_minitimeSre Apr 18, 2012 3:13 am

bas su botovi sad sam poceo skidati admine za takve greske !!! unban sam te
Nazad na vrh Ići dole
malco.

ehejeeeeeeeee! Empty
PočaljiNaslov: Re: ehejeeeeeeeee!   ehejeeeeeeeee! Icon_minitimeSre Apr 18, 2012 12:59 pm

hvala ti brate po ko zna koji put.jedino sto igram cs je na vasem serveru,tako da,bas ti hvala! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pro^ButcherS^Dera4eK

Broj poruka : 38
Poeni : 58
Datum upisa : 10.04.2012

ehejeeeeeeeee! Empty
PočaljiNaslov: Re: ehejeeeeeeeee!   ehejeeeeeeeee! Icon_minitimeČet Apr 19, 2012 10:32 pm

Ne verujem kakav cirkus prave ovi botovski admini aahahhaha

Pa skinite im bre admine,jebote izivljavaju se i maltretiraju i ne postoju igrace ovakav odnos admin/player nisam nigde video sem na BRATSTVU ima par zesce retardiranih likova sa admin komandom koji je bukvalno zloupotrebljavaju i to je losa poruka novim igracima, alo znam preko 1o ljudi iz Kragujevca koje sam doveo na server koji nece vise kao i ja da igraju na bratstvu samo radi admina gubite igrace preispitajete se bre da li je bolje da imate sto veci broj igraca ili sto vec broj OPASNIH BAJA od admina------- evo ja cu biti admin ako treba, samo skinite retardima admine kada ne znaju kako treba i sta treba da radi jedan admin!?

Ovo sto pojedini rade je zalosno i tuzno po igrace prosto ne shvatljivo kakvi gadovi imaju admina !!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

ehejeeeeeeeee! Empty
PočaljiNaslov: Re: ehejeeeeeeeee!   ehejeeeeeeeee! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

ehejeeeeeeeee!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bratstvo :: General :: Ban/Unban sekcija-
Skoči na: