Bratstvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

zaboravih reci

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Pro^ButcherS^Dera4eK

Broj poruka : 38
Poeni : 58
Datum upisa : 10.04.2012

zaboravih reci Empty
PočaljiNaslov: zaboravih reci   zaboravih reci Icon_minitimeUto Apr 24, 2012 10:49 am

BEtkarino serem ti se u usta breeeeeeeee

Smradino od admina !!!!
Nazad na vrh Ići dole
Z41M

Broj poruka : 105
Poeni : 111
Datum upisa : 06.04.2012
Godina : 27

zaboravih reci Empty
PočaljiNaslov: Re: zaboravih reci   zaboravih reci Icon_minitimeUto Apr 24, 2012 11:28 pm

polako brate okaci demo sve cemo rresit..
Nazad na vrh Ići dole
Pro^ButcherS^Dera4eK

Broj poruka : 38
Poeni : 58
Datum upisa : 10.04.2012

zaboravih reci Empty
PočaljiNaslov: Re: zaboravih reci   zaboravih reci Icon_minitimeUto Apr 24, 2012 11:48 pm

Ma brate oteran sam ja odavno sa servera nisu mogli da podnesu da ih koljem i trsim Razz ---pobegao sam glavom bezobzira radi izivljavanja pojedinih admina,a bogami ima jedno 3 , 4 zesca retosa sa admin komandom ovim postom sam samo hteo da se javim BetKarini i jos dvojici trojici admincica botica koji su aktivno svojim debilskim gestovima i potezima uspeli da me oteraju sa servera !!!

nadam se da je bot izgubio ili ce izgubiti admina zato sto to POSTENO zasluzuje, Vraticu se na server tek tada, necu ga posecivati sve dok ne izivljeni kreteni imaju admin komande

zalosno je sta sam sve proziveo na BRATSTVU od pojedinih admina to mi se u zivotu nije desilo ni na jednom Publishu takva ponizavanja i maltretiranja igram Publish 3 godine na Srpskim i Hrvatskim serverima

Pozz svima Voli Vas Dera4eK neki mi cak i nedostaju da rasujem sa njima na Bratstvu Razz pozdravljam i volim sve sem par retosa od admina :*
Oprostite na ispisanim RUZNIM recima ali ovi pomenitu pojedini likovi sabanske jade od admincica nista drugo nisu ni zasluzili
Pucamo se !!!
Nazad na vrh Ići dole
Z41M

Broj poruka : 105
Poeni : 111
Datum upisa : 06.04.2012
Godina : 27

zaboravih reci Empty
PočaljiNaslov: Re: zaboravih reci   zaboravih reci Icon_minitimeSre Apr 25, 2012 12:14 am

ja nez sta se do dosilo izmedu vas nije ni bitno...

pusti ti to brate ako ti neki admin nesto uradi sa greskom (ban te,psuje,kici,slay) bez razloga onda njemu head skida admina tako da udji na srw i ako ti neko nesto radi od ovoga ti postavi lepo temo i njemu lepo ode admin i ti lepo uzivas na srw tako da ulazi da se malo pucamo cini mi se da si jak ajde da te vidim..
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Broj poruka : 41
Poeni : 41
Datum upisa : 02.02.2012

zaboravih reci Empty
PočaljiNaslov: Re: zaboravih reci   zaboravih reci Icon_minitimeSre Apr 25, 2012 4:26 am

ti si pokazao covece kolika si pickica,,,ne bole mene reci,mene boli to sto takva picka ovom zemljom hoda.ja sam ti rekao posalji na pm gde hoces da se nadjemo i resimo sve komande i admine koje te muce.Ne smes jel bi te snazni steroid zgazio ka muvu i to je to
Nazad na vrh Ići dole
STEROID

Broj poruka : 41
Poeni : 41
Datum upisa : 02.02.2012

zaboravih reci Empty
PočaljiNaslov: Re: zaboravih reci   zaboravih reci Icon_minitimeSre Apr 25, 2012 4:28 am

na neki nacin razumem boli te brate,,boli kad ti u guzi stoji takav komad nije lako,,a glavic ki pecurka.neko mora i to da trpi axaxaxax
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

zaboravih reci Empty
PočaljiNaslov: Re: zaboravih reci   zaboravih reci Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

zaboravih reci
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bratstvo :: General :: Ban/Unban sekcija-
Skoči na: